GOUDEN RINGEN WAASLAND

DUIVENLIEFHEBBER.BE

 

GOUDEN RINGEN WAASLAND

 

 

 

 

Beste Lezer,

 

 

2017 was voor de gouden ringen Waasland opnieuw een jubileumjaar. Reeds 35 jaar brengen wij met bestuur en sponsoren de gouden ringen aan de best presterende liefhebbers uit het Waasland.

Gewoonlijk vieren wij een jubileum met het inrichten van speciale vluchten, één voor de snelheidsspelers en één voor de verdere vluchten. We voorzien deze dan van de nodige gratis prijzen. Deze keer kozen wij om door een tegemoetkoming in de kosten voor het feestmaal ervoor om onze trouwe deelnemers aan de feestelijke prijsuitreiking te belonen voor Hun jaarlijkse deelname.

De prijsuitreiking liep gesmeerd, teamwerk zorgde voor een vlot verloop. De trofees waren van mooie makerij en vielen bij elkeen in de smaak.

Het werd opnieuw een gezellige avond waarop de zaal goed gevuld was.

De bonverkoop had op het internet reeds voor mooie opbrengst gezorgd. Vooral door de schenkingen van lokale- als Nationale kampioenen die door de kopers blijkbaar meer dan gewaardeerd werden. In de zaal werden sommige bons nog overboden, anderen hadden reeds een fatsoenlijke prijs en bleven stabiel. Onze oproeper, Luc, wist ze perfect aan de man of vrouw te brengen.

Na de bonverkoop begonnen de hongerige magen van zich te laten horen en schoven de beentjes van 182 wase Bourgondiërs onder tafel voor een prachtig buffet verzorgd door salons “ Art Nouveau “ te St.Gillis- Waas.

Vóór het nagerecht ging het bestuur de zaal in om de loten van onze rijk gevulde prijzentafel aan de man te brengen, die gingen zo goed van de hand dat er zelfs voor een tekort werd gevreesd.

De ijstaart met koffie sloot dit eetfestijn af en de buikjes stonden mooi rond.

Dus, tijd voor muziek, en dansen om de spijsvertering zijn werk te laten doen.

Ook hier telt het principe zoals op het duivenhok, goed voeren vóór de prestatie, in dit geval het swingen en zwieren op de dansvloer.

Om 0.30 u tijd voor de trekking van onze tombola. 95 prijzen moesten verdeeld worden en met de hulp van een onschuldige hand verliep dat vlot. De spanning werd opgevoerd naar de hoofdprijzen, zijnde een waardebon van 250.00 euro en een Bricon Speedy Extreme.

De gelukkige winnaars, Burms Marc Nieuwkerken en Marin- Dullaert & Zoon St.Gillis konden Hun geluk niet op.

Wij als organisatoren ook niet, het was opnieuw een geslaagde editie met mooie winnaars en veel gelukkige duivenliefhebbers in onze regio. Op naar een volgende editie. Bij deze wensen wij alle liefhebbers een succesvol 2018, maar vooral een goede gezondheid, geluk en liefde, dat is het meest belangrijke wat wij elkaar kunnen wensen.

 

 

Het Bestuur van de gouden ringen Waasland.

 

 

 

De gouden ringen bestaan dit jaar 35 jaar

Dit vieren we door op de snelheidsvluchten niet 10 maar 15 liefhebbers te klasseren

 

De kampioenenviering zal een extra'tje krijgen

 

hou dus zeker al zaterdag 02 december 2017 vrij in jullie agenda

Vandaag 29/03/2017 werden de ringnummers van Freddy bekend gemaakt voor zijn deelname aan de Bingo competitie

Wij publiceren deze via de site omdat Freddy anders zelf niet kan deelnemen aan deze compititie

Bingo Quievrain : 4033025/16 en 4234288/16

Noyon : 4033011/16 en 4033057/16

 

Van Eetvelde- Struylaart