KAMPIOENSCHAP GROOT TEMSE

DUIVENLIEFHEBBER.BE

Welkom op deze infopagina van het

kampioenschap Groot Temse

 

Het " KAMPIOENSCHAP VAN GROOT TEMSE " is een overkoepelende organisatie welke starte met de vijf maatschappijen op grondgebied Temse.De voorloper van

dit kampioenschap is ontstaan reeds in 1995 naar het idee van Cyriel Van Mele en Jean De Rijck. Vanaf 1998 werd dit idee gesteund door de samenwerking van het gemeentebestuur met als voornaamste persoon schepen Hugo Maes, zelf duivenliefhebber welke elk jaar opnieuw bijzondere inspanningen levert om dit bestaan tot een hoogdag te brengen voor onze liefhebbers.

Daar de verschillende maatschappijen niet allemaal in het zelfde samenspel spelen moest er naar een alternatief gezocht worden om al de liefhebbers te kunnen bereiken. Door dit initiatief zijn we stilaan kunnen groeien van een sobere kampioenendag tot twee mooie manifestaties waar over gesproken wordt.

Eerste activiteit was de kampioenenviering " DAG VAN DE DUIF " en wat later is de "DUIVENMARKT " bijgekomen, welke een steeds groter publiek kent waardoor we met onze activiteit moesten uitwijken naar een grotere lokatie nl: JOC DE NARTIST Clemens De Landtsheerlaan 26 a 9140 Temse

De winter 2012 / 2013 bracht heel wat verandering in het duivengebeuren hier in Temse, twee lokalen zetten hun activiteiten stop en fusioneerde bij één van de drie resterende maatschappijen.

Deze evolutie binnen de sport was onvermijdelijk maar graag bedanken we de medewerkers van deze lokalen voor de samenwerking en hopen stilletjes op hun helpende hand voor de toekomst van KGT.

onze lokalen contacteren:

ONS GENOEGEN Elversele hof.van.appelsvoorde@telenet.be

DE VELDDUIF Temse-Velle luc.bafort@telenet.be

DE POSTDUIF Temse

 

De duivensport promoten ....ons allen plicht !!!